AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı başak tarlası görmek

Kahve falında sarı başak tarlası görmek

Kahve falında sarı başak tarlası görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işlerinin çok açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı başak tarlası gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi hatırlamanız imajınıza zarar verebilecek hatalar yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında sarı başak tarlası görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başak tarlasında yürümek istemediği halde borçlanacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Kahve falında başak tarlasında görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalettir.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, işe gösterilen ilginin artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil başak tarlası görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada başak görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işarettir.

Kahve falında sarı başak görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı buğday başakları görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir