AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı aslan görmek

Kahve falında sarı aslan görmek

Kahve falında sarı aslan görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı aslan gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında aslan sarılmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı aslan görmek büyük ve güzel işler yapacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işarettir.

Kahve falında aslana sarılmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında aslanla sarılmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında aslan çiftleşmesi görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan doğurmak sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve ve aslan görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında aslan tarafından öldürülmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir