AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap doldurmak

Kahve falında şarap doldurmak

Kahve falında şarap doldurmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında şarap doldurmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Kahve falında şarap doldurmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle şarap içmek eşine değerli hediyeler alacağına, çalıştığına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarap şişesi görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı şarap dökmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı şarap içtiğini görmek yeniden can bulacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek fikirlerinin can bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin şarap içtiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir