AnaSayfa / Genel / Kahve falında sancı çekmek

Kahve falında sancı çekmek

Kahve falında sancı çekmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret eder.

Kahve falında sancı çekmek gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Kahve falında hamile olmak sancı çekmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile olup sancı çekmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini hamile görüp sancı çekmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak sancı çekmek rahat edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında hamile sancısı çekmek canını ve malını hiçe sayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işarettir.

Kahve falında sancı çekmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamilelik sancısı çekmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olmak ve sancı çekmek kazancın az da olsa yitirileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir