AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile sancısı çekmek

Kahve falında hamile sancısı çekmek

Kahve falında hamile sancısı çekmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ün ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında hamile sancısı çekmek gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Kahve falında hamile sancısı çekmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine yorulur.

Kahve falında hamile olup sancı çekmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında kendini hamile görüp sancı çekmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olmak sancı çekmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamilelik sancısı çekmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olmak ve sancı çekmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Kahve falında doğum sancısı çekmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum yapmak sancı çekmek genç kimselere eğitim vereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir