AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanatçının öldüğünü duymak

Kahve falında sanatçının öldüğünü duymak

Kahve falında sanatçının öldüğünü duymak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sanatçının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan sorunları sizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Kahve falında sanatçının öldüğünü duymak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sanatçının öldüğünü görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçının öldüğünü görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalettir.

Kahve falında ünlü sanatçının öldüğünü görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sanatçının öldüğünü görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınızın öldüğünü duymak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalettir.

Kahve falında abisini öldüğünü duymak eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir