AnaSayfa / Genel / Kahve falında salonda oturmak

Kahve falında salonda oturmak

Kahve falında salonda oturmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet eder.

Kahve falında salonda oturmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Kahve falında salonda oturmak hayattan yana keyif bulacağına, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Kahve falında kuaför salonuna gitmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salon takımı görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işarettir.

Kahve falında kuaför salonu açmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salonda tuvalet görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında balo salonu görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında güzellik salonu görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salon bitkisi görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir