AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuaför salonu açmak

Kahve falında kuaför salonu açmak

Kahve falında kuaför salonu açmak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuaför salonu açmak gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında kuaför salonu açmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kuaför salonu görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kuaför salonuna gitmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında spor salonu açmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuaför dükkanı açmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kuaför açmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplantı salonu görmek kendisi için mal mülk alacağına, mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında oyun salonu görmek doğru haber almaya, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir