AnaSayfa / Genel / Kahve falında sallanan balkon görmek

Kahve falında sallanan balkon görmek

Kahve falında sallanan balkon görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sallanan balkon gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantılı fırsatlar tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında balkonda sallanmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan sallanmak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sallanan balkon görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında havada iple sallanmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah salvar giymek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulur.

Kahve falında parkta sallanmak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sallanan diş görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerde sallanmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir