AnaSayfa / Genel / Kahve falında saldırıdan kaçmak

Kahve falında saldırıdan kaçmak

Kahve falında saldırıdan kaçmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işsizin iş bulacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saldırıdan kaçmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında köpek saldırısından kaçmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, canlanacağına işarettir.

Kahve falında saldırıdan kaçmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı saldırıdan kaçmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında terör saldırısından kaçmak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında silahla saldırıya uğramak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan saldırısına uğramak sorunların bu sayede aşılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak içsel güvensizliklerinize, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine işarettir.

Kahve falında terörist saldırısına uğramak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, esenlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir