AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacda salavat getirmek

Kahve falında hacda salavat getirmek

Kahve falında hacda salavat getirmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacda salavat getirmek gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında hacda salavat getirmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide salavat getirmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salavatı şerife getirmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına inanılır.

Kahve falında tesbih çekip salavat getirmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak salavat getirmek fakirlik yaşayacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında ağlayarak salavat getirmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında depremde salavat getirmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında tesbihle salavat getirmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir