AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatı münciye görmek

Kahve falında salatı münciye görmek

Kahve falında salatı münciye görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, hem yeni yerler göreceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına inanılır.

Kahve falında salatı münciye gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Kahve falında salatı münciye okumak başarı üstüne başarı kazanacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalettir.

Kahve falında salatı münciye görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salat etmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında salati tefriciye okumak sağlığının kötüye gideceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında salat ve selam getirmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine alamet eder.

Kahve falında salaten tuncina okumak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında salaten tüncina görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalettir.

Kahve falında salatı tefriciye okuduğunu görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir