AnaSayfa / Genel / Kahve falında salat etmek

Kahve falında salat etmek

Kahve falında salat etmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salat etmek gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında salatı tüncina okumak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalettir.

Kahve falında salatı tefriciye okuduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında salatı münciye okumak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında salat etmek yeni gayrimenkuller alınacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalettir.

Kahve falında salatü selam getirmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında salaten tefriciye okumak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında salat selam getirmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salat ve selam getirmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir