AnaSayfa / Genel / Kahve falında şal giymek

Kahve falında şal giymek

Kahve falında şal giymek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, doğru haber almaya, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Kahve falında şal giymek gördüyseniz:

  • Plansız şekilde ilerlemek veya daldan dala konmak doğru bir karar olmayabilir.

Kahve falında şal giymek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına inanılır.

Kahve falında renkli şallar görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor şal görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine işarettir.

Kahve falında şal hediye almak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beline şal bağlamak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Kahve falında gri renk şal görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şal takmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında örgü şal görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir