AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden acı biber almak

Kahve falında birinden acı biber almak

Kahve falında birinden acı biber almak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret etmektedir.

Kahve falında birinden acı biber almak gördüyseniz:

  • Romantizm aşk hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında saksıda acı biber görmek garanti olacak bir yer edineceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında turşu acı biber görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında acı biber toplamak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Kahve falında acı biber fidanı görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında acı yeşil biber görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında acı biber vermek büyük fırsatların kapısını açacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı biber temizlemek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına işaret eder.

Kahve falında acı biber almak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir