AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı birinin elini öpmek

Kahve falında sakallı birinin elini öpmek

Kahve falında sakallı birinin elini öpmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakallı birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek parasının ve makamının artacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakallı birinin elini öpmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal öpmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında sakallı adam öpmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hem verimi yükselteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakalı şerif öpmek hayatının daha kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sakalı şerifi öpmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal birini öpmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir