AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı birini öpmek

Kahve falında sakallı birini öpmek

Kahve falında sakallı birini öpmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı birini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında sakal birini öpmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, evini ve ailesini unutacağına rivayet eder.

Kahve falında sakal öpmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalı şerif öpmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakalı şerifi öpmek borcunun kalmayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı adam öpmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate inanılır.

Kahve falında sakallı birinin elini öpmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir