Kahve falında sakalı kadın görmek

Kahve falında sakalı kadın görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, şerefli bir hayat süreceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında sakalı kadın gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın yüzünde sakal görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının kendini sakallı görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kadın sakal görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ak sakallı kadın görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kadını sakallı görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir