AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı beyazlamak

Kahve falında sakalı beyazlamak

Kahve falında sakalı beyazlamak helal kazanç elde edileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakalı beyazlamak gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Kahve falında saç ve sakalın beyazladığını görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulur.

Kahve falında sakalının beyazladığını görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallarının beyazladığını görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Kahve falında saçının sakalının beyazladığını görmek kendisini eve kapatacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında sakalı beyazlamak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının önünün beyazladığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzün beyazladığını görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının bir telinin beyazladığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir