AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün beyazladığını görmek

Kahve falında yüzün beyazladığını görmek

Kahve falında yüzün beyazladığını görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün beyazladığını gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Kahve falında yüzün beyazladığını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün beyazladığını görmek derin bir nefes alacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulur.

Kahve falında saçının bir kısmının beyazladığını görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, namının yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının beyazladığını görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına inanılır.

Kahve falında kocasının saçının beyazladığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının beyazladığını görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında saç telinin beyazladığını görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada saçının beyazladığını görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir