AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallarının beyazladığını görmek

Kahve falında sakallarının beyazladığını görmek

Kahve falında sakallarının beyazladığını görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine rivayet eder.

Kahve falında sakallarının beyazladığını gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketler olayların veya sizin raydan çıkmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında sakalı beyazlamak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında saç ve sakalın beyazladığını görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, keyifli olacağına delalet eder.

Kahve falında sakallarının beyazladığını görmek kötülüklerden uzak olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Kahve falında sakalının beyazladığını görmek güzel davetler alacağına, bereketli bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında saçının sakalının beyazladığını görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyığın beyazladığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, yapılan işte ustalaşılacağına inanılır.

Kahve falında saçının bir telinin beyazladığını görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın bir kısmının beyazladığını görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir