AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işarettir.

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine inanılır.

Kahve falında hasta insanı sağlıklı görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağlıklı insanı hasta görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hastayı sağlıklı görmek mutsuz ve üzgün olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına alamet eder.

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek işlerin rayından çıkacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında hasta olan birini sağlıklı görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sağlık müdürünü görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı sağlıklı görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir