AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastayı sağlıklı görmek

Kahve falında hastayı sağlıklı görmek

Kahve falında hastayı sağlıklı görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastayı sağlıklı gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarının seni hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısın.

Kahve falında hasta insanı sağlıklı görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet eder.

Kahve falında hastayı sağlıklı görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet eder.

Kahve falında sağlıklı insanı hasta görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek halsizleşeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta olan birini sağlıklı görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında sağlık raporu görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında sağlıksız bebek görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir