AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlık ocağına gitmek

Kahve falında sağlık ocağına gitmek

Kahve falında sağlık ocağına gitmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet eder.

Kahve falında sağlık ocağına gitmek gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Kahve falında sağlık ocağına gitmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Kahve falında sağlık ocağı görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında sağlıkçı görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kafasının boşalacağına delalet eder.

Kahve falında hastayı sağlıklı görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini sağlıklı görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sağlıklı görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına delalettir.

Kahve falında hasta insanı sağlıklı görmek işi ile gündeme geleceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir