AnaSayfa / Genel / Kahve falında saf tutmak

Kahve falında saf tutmak

Kahve falında saf tutmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında saf tutmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız sosyal aktiviteler olumlu olaylara aracılık edebileceği için teklifleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında cuma namazında saf tutmak fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında cemaatle saf tutmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılmak için saf tutmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz için saf tutmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işarettir.

Kahve falında namazda saf tutmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaza saf tutmak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz saf tutmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Kahve falında saf tutmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir