AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta yeşil böcek görmek

Kahve falında saçta yeşil böcek görmek

Kahve falında saçta yeşil böcek görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hikmete kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçta yeşil böcek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Kahve falında saçta yeşil böcek görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil uçan böcek görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında küçük yeşil böcek görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil böcek görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil böcek yemek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan yeşil böcek görmek kötü günler yaşayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil uğur böceği görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil hamam böceği görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir