AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil böcek görmek

Kahve falında yeşil böcek görmek

Kahve falında yeşil böcek görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil böcek gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında saçta yeşil böcek görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ağzının tadının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük yeşil böcek görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renkli böcek görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan yeşil böcek görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya rivayet eder.

Kahve falında yeşil uğur böceği görmek büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil böcek görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, mesleğindeki başarısının artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil böcek yemek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil hamam böceği görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir