AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı silmek

Kahve falında ayakkabı silmek

Kahve falında ayakkabı silmek rızkından ve gelirinden olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı silmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Kahve falında ayakkabının altını silmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı silmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı silmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ayakkabısını silmek iş hayatında kendi işini kuracağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı sildiğini görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek masa başı bir işe girileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çamurunu silmek rahatlığa ereceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarını silmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir