AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını maviye boyadığını görmek

Kahve falında saçını maviye boyadığını görmek

Kahve falında saçını maviye boyadığını görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok hayırlı şeylere, sorunların kısa sürede aşılacağına işarettir.

Kahve falında saçını maviye boyadığını gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında saçını maviye boyadığını görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, işlerinin yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında evi maviye boyadığını görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının boyadığını görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçlarını sarıya boyadığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçını siyaha boyadığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında saçını boyadığını görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını siyaha boyadığını görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını boyadığını görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir