AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını gür görmek

Kahve falında saçlarını gür görmek

Kahve falında saçlarını gür görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, bereket ve zenginlik olacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını gür gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında gür saçlı olmak önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında saç gürmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında gür sarı saç görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ve gür saçlı olduğunu görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarının gürleştiğini görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun ve gür saç görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir