AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını dalgalı görmek

Kahve falında saçlarını dalgalı görmek

Kahve falında saçlarını dalgalı görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yurtdışına gidileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını dalgalı gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Kahve falında uzun ve dalgalı saç görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında dalgalı saç görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları dalgalı görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını dalgalı görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun dalgalı saç görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının dalgalı olduğunu görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının dalgalı olduğunu görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dalgalı saçlı kadın görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir