AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarında bit görmek

Kahve falında saçlarında bit görmek

Kahve falında saçlarında bit görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına inanılır.

Kahve falında saçlarında bit gördüyseniz:

  • Sizin için özel konuları veya başkalarına ait bilgileri bir yakınınızla paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında birinin saçından bit temizlemek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, geçiminin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin saçında bit görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında saçındaki biti öldürmek yanlış bir karar verileceğine, mallarının da hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın bitlenmesini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçında bit görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında saçta büyük bit görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi saçından bit temizlemek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bit saçta görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir