AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını topuz yapmak

Kahve falında saçını topuz yapmak

Kahve falında saçını topuz yapmak çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını topuz yapmak gördüyseniz:

  • Ani haberlere, sürpriz ziyaretlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Kahve falında saçı topuz yapmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saça topuz yapmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında saçları topuz yapmak makama ve rızka sahip olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç topuz yapmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını topuz yapmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını topuz yapmak günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gelin topuzu yapmak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Kahve falında topuz yapmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir