AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça topuz yapmak

Kahve falında saça topuz yapmak

Kahve falında saça topuz yapmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saça topuz yapmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında saçı topuz yapmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını topuz yapmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında saç topuz yapmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçları topuz yapmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını topuz yapmak kendi patronu olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine işarettir.

Kahve falında saça topuz yapmak dertlerinin artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin topuzu yapmak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalettir.

Kahve falında topuz yapmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir