AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı saçlı bebek görmek

Kahve falında sarı saçlı bebek görmek

Kahve falında sarı saçlı bebek görmek doyasıya sefasını süreceğine, hak yolunu bulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı bebek gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Kahve falında sarı saçlı erkek bebek görmek ortaklı işlere girileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı saçlı bebek görmek başarısının azalacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işaret eder.

Kahve falında saçını sarıya boyattığını görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalettir.

Kahve falında saçları sarıya boyanmış görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işarettir.

Kahve falında sarı saç teli görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir