AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları boyanmış görmek

Kahve falında saçları boyanmış görmek

Kahve falında saçları boyanmış görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında saçları boyanmış gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında saça boya sürmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç boya yapmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın kızıla boyandığını görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saçını kırmızıya boyatmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah saç boyatmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kızıla boyandığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarıya boyanmış saç görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saç boyatmak istemek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir