AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kırmızıya boyatmak

Kahve falında saçını kırmızıya boyatmak

Kahve falında saçını kırmızıya boyatmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kırmızıya boyatmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında saçları kırmızıya boyatmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Kahve falında saçı kırmızı boyatmak bundan da son derece mutlu olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kırmızı boyalı görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça kırmızı boya görmek hayatın tadına varacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kırmızıya boyatmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kırmızıya boyatmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı saç boyatmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalettir.

Kahve falında saçı kırmızıya boyatmak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir