AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçınızda bit görmek

Kahve falında saçınızda bit görmek

Kahve falında saçınızda bit görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet eder.

Kahve falında saçınızda bit gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Kahve falında saçlarında bit görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında saçında çok bit görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, zaman bulmakta zorlanacağına yorulur.

Kahve falında saçtan bit almak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçından bit temizlemek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçından bit ayıklamak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçında bit görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç biti görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı bitli görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir