AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı saçı siyaha boyatmak

Kahve falında sarı saçı siyaha boyatmak

Kahve falında sarı saçı siyaha boyatmak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Kahve falında sarı saçı siyaha boyatmak gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında sarı saçı siyaha boyatmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının saçını sarı boyalı görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının sarı boyalı olduğunu görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına yorulur.

Kahve falında sarıya saç boyatmak başarı için yılmadan çalışılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları sarıya boyatmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının sarıya boyandığını görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarının sarıya boyandığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında saçını sarıya boyattığını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir