AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımı siyaha boyatmak

Kahve falında saçımı siyaha boyatmak

Kahve falında saçımı siyaha boyatmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, rızkının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçımı siyaha boyatmak gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Kahve falında saçını siyaha boyatmış görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, uzun sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç siyaha boyatmak sağlığını da kaybedeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları siyaha boyatmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi güç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah saç boyası görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının siyaha boyandığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Kahve falında saçını siyaha boyatmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını siyaha boyattığını görmek onlar sayesinde moral bulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı siyaha boyanmış görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir