AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını mavi görmek

Kahve falında saçını mavi görmek

Kahve falında saçını mavi görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını mavi gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını mavi görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalet eder.

Kahve falında saçını maviye boyatmak haksızlığa uğranacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi saç tokası görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, sevdiklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi saçlı kadın görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını maviye boyatmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında mavi saçlı olduğunu görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir