AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını boyatıp kestirmek

Kahve falında saçını boyatıp kestirmek

Kahve falında saçını boyatıp kestirmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, bunun da geleceğine, sıkıntısından kurtulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını boyatıp kestirmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var.

Kahve falında saç boyatmak kestirmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı kestirip boyatmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saç kestirmek ve sarıya boyatmak iş hayatının tamamen bozulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saç kestirip sarıya boyatmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmek boyatmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını boyatıp kestirmek mal mülk sahibi olacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında saç kestirip boyatmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir