AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını düzleştirmek

Kahve falında saçını düzleştirmek

Kahve falında saçını düzleştirmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, zor durumlarda kalacağına delalettir.

Kahve falında saçını düzleştirmek gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Kahve falında saçları düz görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç düzleştirmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, çok fazla zarara sebep olmayacağına inanılır.

Kahve falında saçını düzleştirmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına alamet eder.

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıvırcık saçı düz görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarının düzleştiğini görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını düzleştirmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düz ve uzun saç görmek üzüntülerin gideceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir