AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları düz görmek

Kahve falında saçları düz görmek

Kahve falında saçları düz görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sorunların atlatılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında saçları düz gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz.

Kahve falında kendini düz saçlı görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah düz saç görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçının düz olduğunu görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düz uzun saç görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçını düzleştirmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Kahve falında düz saçın kıvırcık olduğunu görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç düzleştirmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir