AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında ceviz görmek

Kahve falında saçında ceviz görmek

Kahve falında saçında ceviz görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında saçında ceviz gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Kahve falında saçında ceviz görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ceviz yemek düşmanından uzak olacağına, ömür boyu başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz kırmak maddi anlamda rahatlamaya, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz ağacı budamak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz vermek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ağacından düşmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ceviz toplamak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir