AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı mor görmek

Kahve falında saçı mor görmek

Kahve falında saçı mor görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına yorulur.

Kahve falında saçı mor gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili evraklarınızı veya yaşam tarzınız ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapmak istiyorsanız detayları gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında saçlarını mora boyatmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, eşe dosta yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında saçının mor olduğunu görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk saç görmek bolluk ve bereketin artacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renkli saç görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında saçı mor renge boyatmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, başına türlü işler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor saç görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı mor görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını mora boyatmak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir