AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını mora boyatmak

Kahve falında saçlarını mora boyatmak

Kahve falında saçlarını mora boyatmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını mora boyatmak gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında saçını mora boyatmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, iyi kısmetleri olacağına inanılır.

Kahve falında saçı mor renge boyatmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını mora boyatmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine inanılır.

Kahve falında saçı mora boyatmak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk boya görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında mor boyalı ev görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor boya görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında boyalı uzun saç görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir