AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini küt saçlı görmek

Kahve falında kendini küt saçlı görmek

Kahve falında kendini küt saçlı görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, insanlar tarafından sevileceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, ortaklı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kendini küt saçlı gördüyseniz:

  • Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında saçını küt kesmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küt saç görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının küt kesildiğini görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçını küt kesmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını küt görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı küt kestirmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları küt kesmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, umutlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küt saç kestirmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir