AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı açık bayan görmek

Kahve falında saçı açık bayan görmek

Kahve falında saçı açık bayan görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında saçı açık bayan gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Kahve falında saçı açık bayan görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevdiğini söyleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı bayanı saçı açık görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında başı açık bayan görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık bir bayanı kapalı görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında başörtülü bayanı açık görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında açık bayanı kapalı görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık bayan görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir