AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik çıkartmak

Kahve falında terlik çıkartmak

Kahve falında terlik çıkartmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında terlik çıkartmak gördüyseniz:

  • Açık olmayan durumları aydınlatmak için soru sormak gerekebilir.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek hayır duaları alınacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında terlik çıkartmak evlatlarının hayırlı olacağına, güzel günler için yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun diş çıkardığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yokluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabılarını çıkarıp koşmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, olumsuz haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik çıkartmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise giyip çıkartmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolon çıkardığını görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında su çiçeği çıkardığını görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir